Vg mote hvordan ha analsex

Hei jeg har en kjæreste som nesten bare vil ha analsex!! HU for noen sinnsyke orgasmer da!! Har dere opplevd det samma? Eller hvist du er jente syns du det er. Har noen av dere noen forslag til hvordan jeg kan "oppmuntre" henne??? Hvis det ikke hadde vært noen forskjell på hvordan vaginal og anal sex oppleves så. Akkurat som jeg strittet imot da "alle" mente at feks analsex var mot naturen, så stritter jeg . Du har sikkert rett i mye av det du sier om moter, jeg kan bare snakke for min egen del, tar ikke dama bak fordi det er på moten! Hvordan vet du det?.

Videos

Akkurat som jeg strittet imot da "alle" mente at feks analsex var mot naturen, så stritter jeg . Du har sikkert rett i mye av det du sier om moter, jeg kan bare snakke for min egen del, tar ikke dama bak fordi det er på moten! Hvordan vet du det?. Hei jeg har en kjæreste som nesten bare vil ha analsex!! HU for noen sinnsyke orgasmer da!! Har dere opplevd det samma? Eller hvist du er jente syns du det er. Hvorfor liker du analsex? og er det bedre enn vaginal sex?? Upassende . Nei har aldri gitt en jente orgasme, men er jente selv og vet hvordan få orgasme.

Vg mote hvordan ha analsex - Honningsvåg sex

Men selvfølgelig, jeg startsiden no sok gratis sexdating ikke inne i hodet på alle andre jenter, og kan bare svare for meg selv. Analsex er vondt, det kan faktisk være smertefullt for jenta, og dessuten, risikerer du ikke å få tarmbakterier opp i urinrøret når du putter tissen opp i rumpa på noen?? Da går det litt fortere : hcj Upassende innlegg? AboRasul Innlegg: Del Det er omtrent ingen jenter som liker analsex, det er vel like populært som å gi oral tenker jeg. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Gideg Innlegg: Del Upassende innlegg?

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *