Meldinger talgkjertler penis

meldinger talgkjertler penis

Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen. Er dette et stort problem? Kommer jenter til å. For to uker siden klemte jeg ut en talgkjertel på penis som så veldig "sprengt" ut. I etterkant ble det litt rødt og hovent. Nå har hevelsen gått ned. Men jeg har noe som bekymrer meg på penishodet, jeg har vært hos fastlegen min, men han bare så på det, så sa han det var greit, det går. meldinger talgkjertler penis

Meldinger talgkjertler penis - Skudeneshavn

De aller fleste som har litt seksuell erfaring vil vite at menn er skapt på den måten og vil ikke henge seg opp i det eller bemerke det. Allmennlegen Alf Kristoffer Ødegaard Førstevalg om du er usikker på hvem du skal spørre. Hva er normal størrelse på penis?

Lillestrøm: Meldinger talgkjertler penis

VEGETARISK KOSTHOLD BI SEX Ved å bruke nettstedet aksepterer du bruk av cookies. Alf Kristoffer Ødegaard, lege svarer. Har et spørsmål som jeg ikke "tør" å snakke med legen min om. Spør en av våre leger og eksperter. Opplysningene som gis på Lommelegen. Heisann :- har fått en slags utvekst under forhuden på penis. Norge henger etter i skyen Digi.
FAKTA OM TROMS LEKETØY FOR MENN 736
SØK TELEFONNUMMER SVERIGE SEXTREFF I TRONDHEIM 515
Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen. Er dette et stort problem? Kommer jenter til å. Hei. Har i et par år hatt ”kvise” liknende utslett på penis. Minner om kviser en får i ansiktet og klemmer en på de kommer det talg liknende. Rundt kanten av penishodet er det helt vanlig at det dukker opp mange nupper, Noen ganger kan det være mange talgkjertler, noen kan bli.

Meldinger talgkjertler penis - Honningsvåg

Hei og takk for sist svar. Hudsykdommer Kjetil Guldbakke Hud, hudplager og hudsykdommer.

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *