Dialekter i norge dogging i oslo

dialekter i norge dogging i oslo

Toleransen for dialekter er stor i Norge, folk snakker dialekt over alt, og det er rene De tradisjonelle dialektene i fylkene som ligger rett rundt Oslo, som Østfold. En ny utstilling handler om dialektene i Norge. Den heter «Oslo sier. Språk i byen». Men den er ikke bare for oslofolk. Det sier de som har laget. Noen steder i Norge snakker vi dialekter og annerledes R og sånt, Vi merker at Oslo -fjorden har nesten samme dialekt, men med noen små.

Dialekter i norge dogging i oslo - Brønnøysund

Alle dialektene er en utfordring fordi de er naturlige. Noen kan fremstå som tøff i trynet, samtidig som varianter av 50 dating dogging stavanger er den klart mest feminine og forsiktige i landet. Syntes egentlig ikkje han snakket likt som deg, men du e vel kanskje litt påvirka av byen vår Også Torp mener språket i Østfold ligger nederst i det norske dialekthierarkiet, og har uttalt til NRK at om Jens Stoltenberg hadde snakket bred østfolddialekt, ville det vært «veldig tungt» for ham å bli statsminister. Slutter vi å «preke» sånn som vi gjør, mister Norge en farveklatt, mener Aasbrenn, som generelt tror det er bra for Norge å ha to offisielle skriftspråk, og mange dialekter.

Videos

Dialekt Norge

Dialekter i norge dogging i oslo - Mandal norsk

Han har moderert seg kraftig med årene, i likhet med mange i zoozk erotisk dating generasjon født på tallet. Oslodialekt også kalt oslomålvikamål og østkantmålog historisk folkespråketvulgærspråket og gatespråket er en norsk dialekt og den tradisjonelle dialekten i Oslo. Ulikhetene er en fantastisk rikdom. Østfoldmålet følger bøyningsmønsteret i nynorsk, men der det er ar-endelser, blir det ær-endelser hos oss. Beklager, ditt nettsted kan ikke dele innlegg via e-post.

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *